Artisti invitati

Nunta sau orice eveniment organizat la restaurantul nostru trebuie sa fie de neuitat. De aceea venim in intampinarea d-voastra cu numeroase surprize muzicale si coregrafice pe parcursul intregii seri. In acest scop, am contactat o serie de artisti renumiti ai folclorului romanesc si trupe de dans profesionist, astfel ca la noi.

Mituta si Dumitru Ridescu  sunt cel mai longeviv cuplu din muzica populara romaneasca. Cunoscuti si indragiti de public  au lansat pana in prezent  35 de albume dintre  care doua au obtinut  Discuri de Aur. Ei sunt deasemenea si culegatori si creatori de cantec popular, toate piesele interpretate fiind compozitii proprii.
Carismatici si modesti fata de publicul ce i-a consacrat si asezat alaturi de cei mai indragiti interpreti ai cantecului popular romanes .
Sunt solicitati la diverse petreceri, dar nelipsiti din programul artistic al Restaurantului Alba din cartierul Titan, unde va asteapta cu drag in fiecare sambata si duminica la cele mai frumoase petreceri ( nunti, botezuri, petreceri corporate, etc…..)

Formatii nunta sector 3-Restaurant nunta Bucuresti

Ilie Rosu

Vasilica Bordidanu

formatii sector 3

Grupul de Dansuri Populare profesioniste NAFRAMA

Trupa de BELLY DANCE ORIENTEXPRES

Toate aceste surprize sunt asigurate din partea conducerii restaurantului Alba Titan, a d-lui Mircea Achim si a d-nei Aura Rucareanu.  Orchestrele AlbaShowBand si formatia  Petrica Firca, va vor distra incepand cu venirea d-voastra in restaurant si pana dis de dimineata .

Formatia Petrică Fircă

6 Replies to “Artisti invitati”

  1. Buna ziua,

    As dori sa organizez o masa festiva pentru 20- 30 persoane in luna octombrie intr-una din zilele de 10,11,17 sau 18. Mentionez ca este vorba de ruperea turtei fetitei mele care va implini un an. M-ar interesa o oferta de pret pentru un meniu care sa contina aperitiv si friptura. Bautura si tortul as vrea sa le aduc eu.
    Astept un raspuns din partea dvs.

    Multumesc anticipat!

  2. Buna seara pt un eveniment in extrasezon in ianuarie pe 30 ar fi vorba de un botez da mar interese un meniu all inclusive la ce pret???

  3. ffff misto locul. am fost la o nunta si mi-a placut ft mult, m-am intors am fost placut impresionat de servicii, chelnerii sunt ffff amabili, cum n-am mai intalnit. mancarea vine repede si asa buna mancare romaneasca nu mai gasesti in bucuresti! am fost fff impresionat ca au muzica live! cel mai bun restaurant din bucuresti mi se pare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*